Transparent is volledig gespecialiseerd in diensten rondom 'Accounts Payable Analyses' of 'onverschuldigde betalingen onderzoeken'. Sinds onze oprichting hebben we gewerkt aan het bouwen van geavanceerde technologiëen en aan het optimaliseren van ons proces.

Transparent: 'the AP-data-mining company'

Onze centrale database, waarop alle resultaten van voorgaande analyses zijn opgeslagen, stelt ons in staat om uitgebreide analyserapporten samen te stellen en daarmee diepgaand te onderzoeken op welke punten crediteurenadministraties verbeterd kunnen worden.


Wij hebben experts in dienst met veel kennis op het gebied van diverse ERP-systemen en crediteuren-administraties. Zij creëren de analyserapporten en vertalen die naar praktische en bruikbare op maat adviezen voor onze klanten.

Proces & Technologie gedreven:


Proces

  • Het proces van Accounts Payable Analyse is volledig geautomatiseerd en gestandaardiseerd. Dat wil zeggen dat we het hebben opgedeeld in diverse stappen. Per processtap is er een team verantwoordelijk voor de perfecte afhandeling ervan. De geavanceerde software tools garanderen een volledige, efficiënte en effectieve afhandeling.
  • Aangezien het in een Accounts Payable Analyse gaat om het vinden van zeldzame onregelmatigheden, is het nodig om verschillende borgingsmechanismen in het proces in te bouwen. Eén daarvan is het 6-ogenprincipe, waarbij handmatige bewerking van gegevens door drie analisten, onafhankelijk van elkaar wordt gedaan.
  • Het proces is zó ingericht dat er geen werk door de klant hoeft te worden verricht. Onze mensen en technologieën werken autonoom.
Geïnteresseerd? Vraag onze infographic aan en kom in contact met een van onze medewerkers.

Technologie

  • Onze intern ontwikkelde datamining software deelt onze verzamelde kennis over mogelijke onregelmatigheden in uitgaande betalingen in. De software doorzoekt betalingsgegevens op meer dan 25 verschillende criteria, die kunnen duiden op mogelijk weggelekt werkkapitaal.;
  • In de volgende processtappen is er veel handmatige analyse en verificatie nodig, omdat software uit principe niet in staat is om eenduidige resultaten en bewijzen te leveren. Die processtappen sluiten echter naadloos op elkaar aan met behulp van een zelf ontwikkelde keten van software tools. Hierdoor wordt afgedwongen dat 100% van de ERP-data diepgaand wordt onderzocht.
  • De resultaten van de door ons uitgevoerde analyses worden opgeslagen op een centrale database die de informatie ontsluit en bewerkt voor onze klanten. Hiermee wordt het mogelijk om procesen real-time te volgen, de gegevens en resultaten in allerhande analyserapporten te presenteren, en een veelzijdige benchmarking aan te bieden.