'Meten is weten'


Het motto dat wij overdragen aan onze clienten.

Accounts Payable Analyse

Wilt u goed geïnformeerd ondernemen? Geen enkele organisatie is perfect en heeft de uitgaande betalingen volledig in kaart. Laat een Accounts Payable Analyse uitvoeren door Transparent en krijg antwoord op de volgende vragen:

 • Hoeveel van mijn werkkapitaal ligt verborgen bij mijn leveranciers?
 • Hoe functioneert mijn crediteurenadministratie?
 • Hoe verhouden de prestaties van mijn crediteurenadministratie zich ten opzichte van die van branchegenoten of mijn andere divisies?
 • Welke risico's zijn er verbonden aan mijn leveranciersbestand?
 • Hoe kan ik mijn crediteurenadministratie procesmatig verbeteren?

Informatie aanvragen

Neem contact met ons op via sales@transparent.nl

Nieuws

 • 07-09-2016 - Data mining en recovery audit bedrijf Transparent BV overgenomen door groep private investeerders
  Amsterdam, 1 september 2016 – Transparent, gespecialiseerd in data mining en recovery audit services, is overgenomen door Transparent Services BV. Dit is een nieuw opgerichte entiteit welke eigendom is van een groep private investeerders met een achtergrond in private equity en investeringsbanken. De acquisitie is onderdeel van Transparent’s maatregelen om de internationale positie en het wereldwijde bereik van het bedrijf verder te versterken. De aanstelling van een Raad van Commissarissen is onderdeel van diezelfde maatregelen.
 • 22-04-2016 - Finance Indaba 2016: Transparent aims to help firms recover funds
  Transparent is Gold Partner at the Finance Indaba Africa 2016 on 13 and 14 October 2016 at the Sandton Convention Centre in Johannesburg.
 • 22-04-2016 - The road to the USA
  Willem Jeroen Stevens van Transparent was aanwezig tijdens de BIZ meeting op donderdag 18 februari te Oosterhout.
Trusted by
ABNAMRODanoneDHLFortumHeinekenHenkelICAICSJLLKPNRed BullLukoilPalfingerRenaultTNTStandard bankWhirlpool20th century fox3ACompositesABBAchmeaActionAkzo NobelAlcatel-LucentAonAPMTerminalsASMLBakkerslandBallastNedamBAMBaseBBraunBekaertBoskalisC1000Carlson WagonlitsCEVAConnexxionCOOPDAFDAMENDanielicorusDuraVermeerEnexisE-plusEssentEssentGasunieGDF SUEZGraceGriessondebeukelaarGrolschHeeremaHeijmansHiltonHunter DouglasIFFIbema GroepImtechInfineonKLMKeune&NagelMammoetMattelMcCainMcGregorMercedezBenzNyrstarOhraOmcoOrionPharmaPanalpinaPrinovisRicolaRiviera MaisonScaniaSchiphol groepschottSchwiss ReThe GreeneryTyco ElectronicsVanderLandeVanLeeuwenVGZVitensVodafoneVomarWienerbergerZiegler