Onze mensen zijn de drijvende kracht achter onze prestaties. Waardering en respect, een goede samenwerking en betrokkenheid brengt ons dichter bij elkaar en dichter bij onze cliënten. Hierdoor kunnen wij samen aanhoudend goede prestaties leveren.  

Ons managementteam bestaat uit:

Niels Kraaijeveld, CFO

Niels Kraaijeveld is als CFO verantwoordelijk voor alle Finance gerelateerde zaken van Transparent Group BV en alle bijbehorende entiteiten. Niels heeft een Post Master graad in Finance, Accounting en Control (RC). Tijdens zijn carrière werkte hij onder andere 10 jaar lang bij organisaties die tot de “big five” audit en consulting firma’s behoorden, waaronder PWC, Deloitte en Arthur Andersen. Verder werkte hij als Corporate Finance Director bij Exact en was onder meer verantwoordelijk voor de integratie binnen IBM van de via acquisitie overgenomen Consul Risk Management Business. 


Eric van Marle, VP Global Sales & Marketing

Eric van Marle is verantwoordelijk voor de wereldwijde commerciële strategie en groei. Hij heeft meer dan 20 jaar sales ervaring in de vrijetijdsindustrie, de telecom en de financiële dienstverlening. Eerder was hij werkzaam als hoofd van de verkoop bij American Express en als VP Sales bij Interpay. Eric heeft een diploma in Hotel-Management van SITC Tête-de-Ran ( Neuchâtel, Zwitserland). 
Kevin M. Moonan, Executive Vice President -  Sales & Marketing

Kevin Moonan heeft zijn expertise in engineering, informatie-technologie, verkoop en marketing. Hij werkte 34 jaar bij IBM, waar hij is begonnen als systems engineer en later toegetreden tot het Amerikaanse verkoopteam. Hij heeft diverse leidinggevende functies vervuld, waaronder Networking Systems directeur van de divisie IBM US Marketing and Services en vier jaar als algemeen directeur voor de Utility & Energy Services Industry voor Amerika. Kevin was directeur voor IBM's Azië / Pacific Group in Japan en in Londen assistant general manager marketing voor de divisie Networking Systems. Na zijn periode bij IBM, is hij o.a. werkzaam geweest binnen het bestuur van het wereldwijde inkoopbedrijf Enporion. Kevin is nu Executive Vice President Sales & Marketing voor Pinpoint Powered by Transparent in Stamford/USA.

Johan Haasjes, COO

Johan Haasjes is als COO verantwoordelijk voor Transparent's wereldwijde operationeel activiteiten. Hij heeft meer dan zeven jaar branchegerelateerde ervaring en was eerder werkzaam bij de Rabobank. Naast auditing, is Johan goed thuis in "debottlenecking" processen (kwantitatieve proces optimalisatie). Johan heeft een Masters titel in Economie en in Fiscaal recht, beide behaald aan de Universiteit van Amsterdam.Maikel van Rijn MBA, IT / R&D Director

Maikel van Rijn is Global IT / R&D Director. In deze rol is Van Rijn al meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de totale technologische visie van Transparent. Maikel heeft een MBA diploma van European University.
Tamara Burgering- van der Wulp – Manager HR

Tamara is verantwoordelijk voor alle wereldwijde HR-activiteiten. Tamara voltooide haar opleiding in Sociaal Juridische dienstverlening - HRM. Met 8 jaar ervaring in coaching, werving en communicatie, is ze in 2011 begonnen als HR assistent. Sinds 2014 is Tamara werkzaam als HR Manager.