Accounts Payable Analyse

Een Accounts Payable Analyse oftewel dubbele betalingen onderzoek behelst het diepgaand onderzoeken van de uitgaande betalingen van onze klanten.

Transparent gaat op zoek naar onverschuldigde, dubbele betalingen en alle soorten gelden die ongewild en ongemerkt op rekening staan van de leveranciers van onze cliënten. Middels identificatie, verificatie en recovery zorgen we ervoor dat die bedragen weer teruggestort worden. Wij doen dit op basis van No Recovery, No Fee.

Transparent identificeert de oorzaken voor het ontstaan van uw onverschuldigde en dubbele betalingen en geeft advies ter verbetering.

Statements Analyse

Transparent kijkt ook naar openstaande tegoeden en naar onbedoeld betaalde BTW, zoals foutief geboekte binnenlandse BTW en niet-teruggevorderde buitenlandse BTW.

Bij de Accounts Payable Analyse horen bovendien additionele diensten, zoals onze Client Portal inclusief Active Benchmarking en Gegevensverrijking. Hier worden geen extra kosten voor gerekend.

Bij onze huidige cliënten, middelgrote tot grote ondernemingen en instellingen in binnen en buitenland, heeft de analyse al veel opgeleverd.

Lees de ervaringen van onze klanten >.

Meer weten over onze werkwijze?

Uw voordelen
 • Transparent is volledig gespecialiseerd in Accounts Payable Analyse, met als doel: een complete analyse en maximale recovery.
   
 • U ontvangt een kwaliteitsmeting van uw crediteurenadministratie in de vorm van heldere managementinformatie: benchmarks, analyserapporten en aanbevelingen op maat.

  Met behulp van deze informatie en aanbevelingen kunt u:
  - uw werkkapitaal beter managen;
  - uw kostenstructuur verbeteren;
  - uw leveranciersgegevens inzichtelijk maken;
  - uw proces optimaliseren;
  - de werklast verlagen.
   
 • Met een Accounts Payable Analyse door Transparent kunt u bovendien uw nettowinst tot wel 1% verhogen dankzij het innen van onverschuldigde betalingen en openstaande tegoeden, volledig op basis van No Recovery, No Fee.
   
 • Transparent doet het werk van identificatie tot verificatie, inclusief het innen van onverschuldigde en dubbele betalingen en terugvorderen van BTW. U hoeft dus bijna niets te doen!
   
 • Transparent is technologie gedreven met state-of-the-art datamining software en sterk proces gedreven met een volledig geïndustrialiseerde aanpak. Hiermee garanderen wij u topkwaliteit en het maximaal haalbare resultaat.
   
 • De exercitie is voor u zonder risico. Transparent neemt u alles uit handen. Er valt voor u letterlijk niets te verliezen en heel veel te winnen!