Wij willen optimale kwaliteit bieden met onze dienstverlening. Daarom vragen wij onze klanten hoe zij onze diensten ervaren.


Hieronder een aantal citaten van onze klanten:


 "Transparent voerde een professionele en grondige audit uit. Naast het teruggevonden kapitaal, gaf ze ons ook waardevolle inzichten in onze leveranciersgegevens."
 • Jeroen Dubois
  Downstream Controller Benelux, Shell
"Ik werk nu al een jaar of 6 met Transparent en mijn ervaringen zijn altijd heel positief geweest. Er wordt actief meegedacht met mij als cliënt. Waar andere bedrijven niet verder gaan dan de afspraken die zijn vastgelegd in het contract, probeert Transparent echt verschil te maken. Ik heb niet voor niets mijn samenwerking met Transparent voortgezet, toen ik van KPN naar C1000 ging." 
 • Bert Sterkenburg
  Manager Financial Service Center (C1000)
"Transparent heeft een positieve bijdrage geleverd aan de verbetering van ons AP process.
Ik kan het iedereen aanbevelen om de diensten van Transparent in overweging te nemen. 
 • Ronald Meier
  Director Finance Netherlands, Kuehne + Nagel 
"Transparent is een betrouwbare leverancier (partner) van AP-audits, die goed in staat is om mee te denken met haar klanten. Daarnaast levert het bedrijf wat het belooft. Het werken met Transparent is niet alleen "good for business", maar ook aangenaam."
 • Marco van Poorten
  Manager Purchase to Pay, ABN Amro
"Palfinger was erg tevreden met de methode en de resultaten van de Accounts Payable Audit van Transparent. Dankzij de audit was het mogelijk ons huidige AP process te analyseren en optimaliseren. Een geweldige dienst die wij zeker in de toekomst weer zullen gebruiken."
 • Angelika Sattlecker
  Leiterin Kreditorenbuchhaltung SSC, Palfinger
"Transparent heeft hard gewerkt voor ons en meer dan onze verwachtingen waar gemaakt, met de middelen die ter beschikking stonden. Gedurende het hele proces konden wij rekenen op een uitstekende klantenservice."
 • Daniel Grebow
  Finance Manager, WR Grace
"Het AP-Audit proces verliep makkelijk, vergde niet veel tijd en ik was onder de indruk van de professionele aanpak."
 • Karl Kitchener
  GBS Finance Manager - UK Freight/UK Global Mail, DHL